• Посилання скопійовано

Чи залишиться Україна без зв'язку? Відповідь мобільних операторів

Зокрема, пресслужба «Київстар» повідомила про стабільну роботу: забезпечення мобільного зв’язку й фіксованого інтернету

Чи залишиться Україна без зв'язку? Відповідь мобільних операторів

Російська Федерація вдалася до повномасштабного наступу на територію України. Тим часом українці скаржились на проблеми з доступом до мережі, однак мобільні оператори наголосили на безперервності у наданні власних послуг мобільного зв’язку.

Про те, чи може залишитись Україна без зв'язку – в матеріалі РБК-Україна.

 

«Київстар»

У коментарі РБК-Україна, пресслужба «Київстар» повідомила про стабільну роботу: забезпечення мобільного зв’язку й фіксованого інтернету.

Водночас внаслідок підвищеного трафіку – деякі з користувачів на окремих ділянках могли зіткнутися з короткочасними перевантаженнями.

«Через підвищений трафік у мережі на окремих ділянках можуть періодично виникати короткочасні перевантаження, однак технічні системи компанії швидко усувають ці складнощі. "Київстар" використовує усі технічні можливості й ресурси, щоб абоненти були на зв’язку», – відзначає пресслужба.

Інформаційні системи й канали підтримки клієнтів також продовжують стабільну роботу.

 

lifecell

«Пріоритетами компанії є безперервність у наданні послуг мобільного зв’язку. Станом на сьогодні мобільна мережа оператора працює у штатному режимі. В умовах, коли мільйони людей одночасно здійснюють дзвінки, час від часу з’єднання може відбуватись не з першого разу», – повідомила у коментарі РБК-Україна пресслужба lifecell.

Для мобільного оператора сьогодні пріоритетним завданням є забезпечення роботи його мережі для власних клієнтів. Компанія обіцяє робити усе можливе для надання послуг за будь-яких умов.

«Компанія готова до погіршення ситуації та підвищення рівня загрози, опрацьовані різні сценарії розгортання подій», – додає пресслужба.

 

Vodafone

На жаль, мобільний оператор поки що не прокоментував ситуацію.

***

А найбільша спільнота бухгалтерів в Україні – у нашій групі на Facebook

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»