• Посилання скопійовано

Хто залишився під час війни без паспортів – використовуйте документи з «Дії»

Всі е-паспорти, що відображаються у мобільному застосунку «Дія», вважаються дійсними

Хто залишився під час війни без паспортів – використовуйте документи з «Дії»
МВС України повідомляє, що для ідентифікації на території України громадян України, у яких втрачені або знищені документи, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, МОЖЛИВО використовувати е-паспорт та е-паспорт для виїзду за кордон, сформовані засобами мобільного застосунку "ДІЯ". Така можливість передбачена статтею 14¹ Закону України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус".
Всі е-паспорти, що відображаються у мобільному застосунку "ДІЯ", вважаються дійсними. 
Разом із тим,  для збереження можливості подальшого відображення електронних документів, НЕ рекомендується виходити із облікового запису в мобільному застосунку "ДІЯ", а також не здійснювати його переінсталяцію! Оскільки після згаданих процедур е-паспорти тимчасово не зможуть бути відображені. 
ВАЖЛИВО: Про повноцінне відновлення відображення е-паспортів у мобільному застосунку ДІЯ буде повідомлено додатково.
Ми разом! Ми єдині! Україна переможе!

Джерело: Єдиний портал органів системи МВС України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»