• Посилання скопійовано

Як працює «Дія» під час війни: відповіді щодо роботи найпопулярніших послуг

З міркувань безпеки державні реєстри відключили, щоби запобігти витоку даних. Саме тому деякі документи можуть зникнути або не підтягнутися в «Дію»

Як працює «Дія»  під час війни: відповіді щодо роботи найпопулярніших послуг

Дія в Телеграм надала відповіді щодо роботи  найпопулярніших послуг.

Я заново авторизувався в Дії — і документи зникли. Чому?

З міркувань безпеки державні реєстри відключили, щоб запобігти витоку даних.
Саме тому деякі документи можуть зникнути або не підтягнутися в Дію. Водночас це ще раз доводить безпеку Дії, бо вона просто віддзеркалює дані з реєстру.

Чи можна зараз згенерувати COVID-сертифікат, пошерити техпаспорт тощо?

Ні. Державні реєстри відключені, тож ці послуги отримати не вдасться. Наразі в Дії доступні сервіси, необхідні у воєнний час — єПідтримка, допомога армії та Дія TV.

Чому не можна отримати 1000 грн за вакцинацію?

З 26 лютого 2022 року Мінекономіки призупинило виплату коштів за вакцинацію в рамках послуги єПідтримка. Проте громадяни, які вже залишили заявки, гроші отримають.

Водночас ми оновили послугу, щоби підприємці та наймані працівники з територій, де ведуться активні бойові дії, змогли отримати виплату розміром 6500 грн на карту єПідтримки.

*** 

Читайте також:

Джерело: Дія

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»