• Посилання скопійовано

Уряд розширив перелік товарів критичного імпорту

До переліку критичних товарних категорій додано води (мінеральні та газовані), ферментовані або сквашені молочні продукти, сіль, тютюнову сировину, сировину для виробництва товарів легкої промисловості, медицини

Уряд розширив перелік товарів критичного імпорту

Цей перелік товарів, згідно з Законами України “Про правовий режим воєнного стану”, “Про валюту і валютні операції”, був запроваджений відповідною постановою Кабінету Міністрів України №153 від 24 лютого 2022 року та оновлюється постійно, що дає можливість Національному банку забезпечити здійснення транскордонних валютних платежів за операції з імпорту товарів. Зазначає Урядовий портал.

Так, під час останнього оновлення, ухваленого під час засідання Уряду, до переліку критичних товарних категорій додано води (мінеральні та газовані), ферментовані або сквашені молочні продукти, сіль, тютюнову сировину, сировину для виробництва товарів легкої промисловості, медицини.

Також до списку увійшли товари, необхідні для промисловості та будівництва, як то полімери, засоби для паяння та зварювання металів, скло, металоконструкції тощо.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»