• Посилання скопійовано

«Сільпо» забезпечуватиме допомогою окремі категорії людей під час війни

Мінсоцполітики та Сільпо співпрацюватимуть для забезпечення гуманітарною допомогою людей з вразливих категорій

«Сільпо»  забезпечуватиме допомогою окремі категорії людей під час війни

Мінсоцполітики та Сільпо співпрацюватимуть для забезпечення гуманітарною допомогою людей з вразливих категорій

Марина Лазебна, Міністр соціальної політики України, повідомила, що Мінсоцполітики уклало меморандум про співпрацю та фактично почала співпрацювати з мережею супермаркетів «Сільпо» для забезпечення гуманітарною допомогою людей з вразливих категорій та людей, які постраждали від воєнних дій.

«Ми продовжуємо розширювати мережу партнерів для забезпечення людей гуманітарною допомогою. Дякуємо мережі супермаркетів «Сільпо», яка долучились до цього. Ми співпрацюватимемо у забезпечення продуктами харчування малозабезпечених сімей з дітьми, людей похилого віку, людей з інвалідністю інших людей з вразливих категорій та постраждалих від війни. 

В рамках співпраці «Сільпо» залучатиме за кордоном гуманітарну допомогу, забезпечить логістику, організує точки видачі в торгівельній мережі. Ми організовуємо «зелені коридори» для такої гуманітарної допомоги, щоб вона могла якнайшвидше потрапити до людей, координуємо забезпечення допомогою людей з вразливих категорій, залучаємо органи соціального захисту та партнерів для роздачі харчових продуктів потребуючим. 

Кожна поставка контролюється. Продаж товарів, які надійшли як гуманітарна допомога, виключений», – прокоментувала Марина Лазебна.

Міністр повідомила, що в рамках співпраці вже надійшла перша поставка, продукти з якої розподіляються для роздачі. Це – бутильована вода, хліб, макарони, картопля, батончики.

Нагадуємо, що продаж гуманітарної допомоги є злочином! Якщо Вам стали відомі такі факти, просимо повідомляти про них уповноважені органи. 

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»