• Посилання скопійовано

Допомогу 6500 грн можна знімати в банкоматах та переказувати

За словами Федорова, кошти можна витрачати без обмежень, а також знімати в банкоматах або переказувати на інші картки. 31 березня буде останнім днем для подання заяви на цю допомогу

Допомогу 6500 грн можна знімати в банкоматах та переказувати

За словами Федорова, кошти можна витрачати без обмежень, а також знімати в банкоматах або переказувати на інші картки. 31 березня буде останнім днем для подання заяви на цю допомогу.

4,4 млн заявок на 6 500 "єПідтримки". Подавайте заявку до 31 березня, щоб отримати кошти. Зарахування надходять почергово.

Гроші можуть отримати всі наймані працівники, за яких сплачується ЄСВ, та ФОП усіх груп з населених пунктів, де активно ведуться бойові дії.  

Менше ніж за місяць:

  • 3,3 млн українців вже отримали гроші
  • 22 млрд гривень виплатили загалом.

Кошти можна витрачати без обмежень, а також знімати в банкоматах або переказувати на інші картки.

Допомогу отримає кожен, хто надішле заявку в "Дії" до 31.03 включно.

***

Читайте текож:

***

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»