• Посилання скопійовано

Нова кібератака: зловмисники використовують воєнну тематику

Українцям можуть надсилатися небезпечні електронні листи з темою «Інформація щодо військових злочинців РФ»

Нова кібератака: зловмисники використовують воєнну тематику

У Держспецзв’язку попереджають про розповсюдження серед державних органів небезпечних електронних листів з темою «Інформація щодо військових злочинців РФ».

Про це йдеться у соцмережах відомства.

Електронний лист містить HTML-файл «Військові злочинці РФ.htm», відкриття якого призведе до створення на комп'ютері RAR-архіву «Viyskovi_zlochinci_RU.rar». Згаданий архів містить файл-ярлик «Військові-злочинці що знищують Україну (домашні адреси, фото, номера телефонів, сторінки у соціальних сетях).lnk». 

«Його відкриття призведе до того, що зловмисники отримають віддалений доступ до комп'ютера жертви», – зазначили фахівці.

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»