• Посилання скопійовано

ВРУ підтримала встановлення особливих гарантій для громадян Польщі

28 липня Верховна Рада прийняла Закон про встановлення правових та соціальних гарантій для громадян Республіки Польща, які перебувають на території України

ВРУ підтримала встановлення особливих гарантій для громадян Польщі

28 липня Верховна Рада прийняла Закон про встановлення правових та соціальних гарантій для громадян Республіки Польща, які перебувають на території України.

Про це повідомив Гончаренко в своєму Телеграм-каналі наголосив, що законопроєктом №7550 передбачається надання громадянам Польщі, а також їхнім дружинам/чоловікам і дітям, які прибули до України, можливості легального перебування в Україні до 18 місяців.

Також їм гарантується:

  • право на працевлаштування
  • господарську діяльність
  • навчання в закладах освіти України
  • медичне обслуговування - на тих же умовах, що і для громадян України
  • окремі соціальні виплати.

Влада Польщі підтримує Україну, надає нам зброю та необхідне обладнання, а громадяни Польщі у найтяжчий час відчинили свої двері для мільйонів українських жінок та дітей. Це надзвичайна допомога та підтримка, тому важливо показати, що ми теж особливо ставимося до громадян Польщі.

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»