• Посилання скопійовано

В Україні відновлюють роботу мобільні сервісні центри МВС

В Україні відновили роботу п'ять мобільних сервісних центрів МВС. Перший час пересувні пункти надаватимуть свої послуги у Волинській області

В Україні відновлюють роботу мобільні сервісні центри МВС

Головний сервісний центр МВС розпочав пілотний проєкт. До Луцька приїхали п’ять мобільних сервісних центрів МВС надають послуги з реєстрації та перереєстрації авто. 

Завдяки аналізу даних системи е-запис обрали саме Волинь. Тут спостерігається найбільше навантаження на сервісні центри МВС. Наприклад, за липень цього року у Волинській області було надано 7052 послуги пов’язані з реєстрацією транспортних засобів. А за липень минулого року тут же – надали 5567 послуг. Попит на послуги з реєстрації авто виник через «нульове» розмитнення, яке діяло кілька місяців поспіль, та наявність великого авторинку. 

«Мобільні сервісні центри МВС надаватимуть послуги два тижні. Але ми вже сьогодні бачимо позитивний результат – з’явилися вільні талони е-запису на всі сервісні центри МВС у Волинській області. За перший день роботи у рамках проєкту надано 152 реєстраційні послуги, а це майже вдвічі більше ніж зазвичай у сервісному центрі МВС №0741. Тобто, ми рухаємось у правильному напрямку. Якщо пілотний проєкт із мобільними сервісними центрами гарно спрацює в Луцьку, будемо і надалі використовувати цей досвід,» – коментує пілотний проєкт начальник Головного сервісного центру МВС Євген Мойсеєнко. 

Мобільні сервісні центри МВС надають послуги з 9:30 до 17:30 за трьома адресами:

  • вул. Ковельська, 53 (РДА, каб. ЦНАПу);
  • вул. Соборності, 18 (РАЦС, каб. ЦНАПу);
  • вул. Гордіюк, 14 б (регіональний сервісний центр ГСЦ МВС у Волинській області).

Записатись можна онлайн через функціонал е-запис. На мапі необхідно обрати Луцьк та адресу мобільного сервісного центру МВС. Є можливість взяти талон на певний час впродовж двох днів – на день візиту або наступний день.

«Ми відштовхуємось від інтересів наших клієнтів, які бажають зареєструвати транспортний засіб швидко та зручно. За перший день роботи ми маємо результат – вдвічі більше задоволених громадян якісним державним сервісом,» – резюмує заступник начальника РСЦ ГСЦ МВС у Волинській області Сергій Томчук. 

Варто додати, що сервісний центр МВС №0741 надає послуги з 9:00 до 18:00  за адресою Луцький р-н, с. Струмівка, вул. Рівненська, 74. І тут можна отримати всі види послуг.

Джерело: Головний сервісний центр МВС України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»