• Посилання скопійовано

Допомогу від міжнародних благодійників уже отримали 2,7 млн внутрішніх переселенців, - Верещук

Від початку повномасштабної війни багатоцільова грошова допомога надійшла приблизно 2,7 млн внутрішньо переміщених осіб в Україні

Допомогу від міжнародних благодійників уже отримали 2,7 млн внутрішніх переселенців, - Верещук

Багатоцільова грошова допомога надійшла близько 2,7 млн внутрішньо переміщених осіб в Україні. Від початку повномасштабного російського вторгнення на потреби цих людей було розподілено майже 600 млн доларів.

Такі дані озвучили на міжвідомчій нараді, присвяченій проблемним питанням ВПО, яка відбулася сьогодні під головуванням Віцепрем’єр-міністра України Ірини Верещук.

«На сьогодні мільйони українців отримали статус ВПО. Ми зобов’язані дбати про кожну родину, що змушена була покинути домівку, рятуючи себе та своїх дітей. Ми дуже вдячні міжнародним гуманітарним організаціям за допомогу та сподіваємося, що наші громадяни не залишаться без неї й надалі!» – наголосила Ірина Верещук.

Присутні на нараді представники міжнародних гуманітарних організацій проінформували про свої плани до кінця грудня довести загальну суму допомоги до 1,72 млрд доларів на 6,3 млн українців.

Джерело: Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»