• Посилання скопійовано

COVID-19 повертається: КМДА закликала киян знову надягати маски та тримати дистанцію

Жителів Києва просять повернутися до носіння масок у громадських місцях та транспорті через зростання захворюваності на COVID-19

COVID-19 повертається: КМДА закликала киян знову надягати маски та тримати дистанцію

Влада столиці закликає містян бути в масках чи респіраторі у громадському транспорті, місцях обслуговування відвідувачів та навчальних закладах. Підприємців просять забезпечити безпечну дистанцію.

«Підприємців просимо оновити маркування для дотримання дистанції не менш як 1,5 м між відвідувачами», – йдеться у повідомленні.

Рівень захворюваності на COVID-19 у Києві постійно зростає. За минулий тиждень, з 26 вересня до 2 жовтня, у столиці виявили 2515 випадків коронавірусу, госпіталізовано 242 людини. На жаль, 22 людини померли.

«Пам'ятайте, що найнадійнішим захистом від тяжкого перебігу короновірусної хвороби є вакцинація», – наголосили в КМДА.

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»