• Посилання скопійовано

МОН просить місцеву владу перевести навчання на «дистанційку»

Міністерство освіти та науки закликає органи місцевого самоврядування перевести навчальний процес в дистанційний формат до кінця тижня

МОН просить місцеву владу перевести навчання на «дистанційку»
Міністерство освіти та науки закликає органи місцевого самоврядування перевести навчальний процес в дистанційний формат до кінця тижня.

Про це в Телеграмі написав міністр освіти та науки Сергій Шкарлет.

"Сьогодні ворог знову завдав нищівних ударів у частині регіонів та столиці. Звертаюся до начальників ОВА та керівників закладів освіти! Наше завдання максимально убезпечити всіх учасників освітнього процесу. Тому прошу прийняти рішення щодо навчання в дистанційному форматі до кінця поточного тижня (до 14.10.2022)" - написав Шкарлет.

Міністр закликав не нехтувати правилами поведінки під час повітряної тривоги та спускатися в укриття.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 10 жовтня Україна піддалася масованій ракетній атаці з боку російського агресора. За даними Генштабу по території країни було випущено 75 ракет, 41 було знищено силами ППО.

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»