• Посилання скопійовано

З 17 жовтня формат навчання в Києві зміниться на змішаний

Заклади освіти Києва з понеділка повернуться до змішаного формату навчання, а от Київська область продовжує дистанційну форму навчання

З 17 жовтня формат навчання в Києві зміниться на змішаний

Ukraine NOW Forwarded from Київ city на своєму телеграм-каналі повідомляє, що заклади освіти Києва з понеділка повернуться до змішаного формату навчання.

«Ті, хто ходив раніше у школи, садочки або інші заклади освіти, зможуть, за бажанням, відновити офлайн навчання. Проте ті, хто не може або не бажає з тих чи інших причин наступний тиждень ходити до закладу освіти, можуть навчатися дистанційно. Тобто заклади освіти працюватимуть офлайн, а от чи відправляти туди дітей, чи залишити їх вдома на дистанційці – вирішуватимуть батьки», – пояснив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

Про це йдеться на офіційній сторінці КМДА у Фейсбуці.

Нагадаємо, 10 жовтня Київ та низка українських міст зазнали масованого ракетного обстрілу росії. 11 жовтня КМДА рекомендовала закладам освіти Києва перейти на дистанційний формат роботи до 14 жовтня. 

Київська область вирішила продовжити дистанційне навчання до 21 жовтня через загрозу ракетних обстрілів. 

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»