• Посилання скопійовано

Управління соцзахисту населення інтегрувалися з Дією: які послуги доступні?

Відтепер в усіх управліннях соцзахисту населення (УСЗН) доступна функція шерингу документів у застосунку Дія

Управління соцзахисту населення інтегрувалися з Дією: які послуги доступні?

Мінцифра на своєму телеграм каналі розповідає, що управління соцзахисту населення інтегрувалися з Дією. Які послуги доступні?

Відтепер в усіх управліннях соцзахисту населення (УСЗН) доступна функція шерингу документів у застосунку Дія. Нею можна скористатися при оформленні допомоги для внутрішньо переміщених осіб та довідки для перетину кордону людям з інвалідністю.

Ви можете не брати з собою паперові документи, а поділитися цифровими копіями в Дії. Шеринг документів допоможе уникнути помилок при внесенні ваших персональних даних у базу та пришвидшить обслуговування.

Якими документами можна поділитися через Дію?

  • паспорт,
  • картка платника податків,
  • свідоцтво про народження дитини.

Щоб поділитися документом в управлінні соцзахисту населення, натисніть на потрібний документ – дайте працівнику зчитати номер під штрихкодом – підтвердьте запит на передачу цифрових копій.

Для зручності зібрали бізнеси та установи, де запроваджено шеринг через Дію, на одній сторінці.

Діємо!

Послуга реалізована Міністерством цифрової трансформації України спільно з Міністерством соціальної політики України. Шеринг документів в УСЗН став можливим завдяки інформаційним обмінам застосунку Дія та Єдиної інформаційної системи соціальної сфери.

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»