• Посилання скопійовано

«Укрпошта» розпочала видачу разової фінансової допомоги: хто отримає 2200 грн?

В «Укрпошті» заявили, що розпочали виплату одноразової допомоги українцям на звільнених від окупантів територіях

«Укрпошта» розпочала видачу разової фінансової допомоги: хто отримає 2200 грн?

В «Укрпошті» стартувала виплата одноразової грошової допомоги для деяких категорій українців. Кому надаватиметься допомога і скільки виплачуватимуть – розповіли у прес-службі компанії.

Finance.ua розповідає, що в «Укрпошті» заявили, що розпочали виплату одноразової допомоги українцям на звільнених від окупантів територіях.

Розмір виплати становить 2200 гривень і їх уже почали одержувати мешканці звільнених населених пунктів на Донбасі.

«У співпраці з Міжнародною організацією з міграції ми приступили до видачі разової фінансової допомоги українцям на деокупованих територіях Донбасу. Наразі виплати здійснюються у Лимані та Яровій. До того ж понад 350 мешканців Святогірська вже отримали кошти у розмірі 2,2 тисячі гривень на людину. Загалом виплачено понад півмільйона гривень тим, хто найбільше постраждав від російської навали», – йдеться у повідомленні.

Як раніше заявляла Ірина Верещук, оформити цей вид допомоги українці можуть через додаток «Дія» та платформу «єДопомога».

«Люди, які виїжджають у рамках обов’язкової евакуації з Донеччини, отримують кеш-підтримку від уряду в сумі 2200 грн на людину, незалежно від віку та кількості членів родини. Ці гроші надаються одразу по прибутті», – розповіла міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

За її словами, також уряд гарантує виплату допомоги ВПО на проживання: щомісяця 2 тис. грн для дорослих та 3 тис. грн для дітей чи осіб з інвалідністю. Долучаються й міжнародні гуманітарні організації зі своїми благодійними програмами допомоги.

Джерело: FINANCE.UA

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»