• Посилання скопійовано

Як отримати медичну допомогу на звільнених територіях?

Для того, щоб отримати професійну консультацію, слід заявити про таку потребу органу місцевого самоврядування. Тих, хто звернувся, внесуть у списки тих, кого оглянуть лікарі

Як отримати медичну допомогу на звільнених територіях?

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України розповідає, що на звільнених від окупантів територіях Харківщини, Донеччини, Луганщини та Херсонщини поступово відновлюється надання медичної допомоги.

Насамперед, меддопомога надається маломобільним, літнім, а також людям з хронічними захворюваннями. Зокрема, працюють команди центрів ЕМД і медицини катастроф. Вони приймають амбулаторно – на виїзді й на базі пристосованих поліклінік.

Мобільні медичні бригади вирушають у населені пункти, де ще не відновлено сталий зв’язок. А також туди, де немає можливості приймати людей у спеціально обладнаних для цього приміщеннях.

Для того, щоб отримати професійну консультацію, слід заявити про таку потребу органу місцевого самоврядування. Вас внесуть у списки тих, кого оглянуть лікарі.

За сприяння Мінреінтеграції на ДОТ також надає допомогу команда міжнародної медичної гуманітарної організації «Лікарі без кордонів».

Більш детальна інформація – в нашій інфографіці.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»