• Посилання скопійовано

З 28 листопада у київських школах тимчасово змінять час навчання

За інформацією КМДА, з 28 листопада навчання у школах Києва буде розпочинатись о 9:00. Це необхідно для зменшення навантаження на енергосистему

З 28 листопада у київських школах тимчасово змінять час навчання

Із 28 листопада навчання в школах в офлайн та в онлайн режимах буде починатись та закінчуватись у світловий проміжок дня, а саме з 09:00 до 16:00. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Після масованих ракетних ударів по інфраструктурних об’єктах столиці енергетична система перевантажена. Щоб максимально зменшити залежність шкіл від аварійних та віялових відключень, ми вводимо цей режим як мінімум до початку зимових канікул. Який графік навчання буде в наступному році, будемо вирішувати вже в січні. Ті учні, які навчаються онлайн, підключаються до уроків за можливості. Тому опрацювання тем і завдання дублюються через месенджери та електронною поштою. Крім того, повторення пройденого на наступному уроці – обов’язкове. Для учнів початкових класів – до уроків та після них – працюватимуть групи подовженого дня», – повідомив Валентин Мондриївський.

Нагадуємо, що зимові канікули у столиці розпочнуться 26 грудня та триватимуть до 27 січня.

Джерело: Київська міська рада

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»