• Посилання скопійовано

Чи будуть аварійні відключення світла на Новий рік?

У разі відсутності обстрілів новорічні свята пройдуть без аварійних відключень

Чи будуть аварійні відключення світла на Новий рік?

Завдяки героїчній роботі енергетиків із відновлення пошкодженого обладнання, зниженню споживання у вихідний день та відсутності морозної погоди в Україні зменшилася кількість аварійних відключень електроенергії. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Уряду 27 грудня.

«Сьогодні, 27 грудня, після аварійно-відновлювальних робіт вдалося повернути в мережу два блоки теплових електростанцій. Триває процес відновлення інфраструктури, зростає кількість споживачів, яким хоча б частково відновлено споживання. Діє відпрацьований алгоритм пріоритетності заживлення споживачів. На першому місці – критична інфраструктура, на другому – ВПК, на третьому – важливі виробництва, на четвертому – житловий фонд», – відзначив очільник Уряду.

Денис Шмигаль також зауважив, що росія готується продовжити атаки на українську енергосистему. Тож держава, й Уряд зокрема, перебуває в щоденній готовності до нових масованих обстрілів.

Водночас Прем’єр-міністр підкреслив, що в разі відсутності обстрілів новорічні свята пройдуть без аварійних відключень.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»