• Посилання скопійовано

Уряд має намір розробити у 2023 році Соціальний кодекс України, – Шмигаль

Новий кодекс охоплюватиме всі соціальні компоненти з урахуванням філософії адресності та подолання складних життєвих обставин людини

Уряд має намір розробити у 2023 році Соціальний кодекс України, – Шмигаль

«Інтерфакс-Україна» розповідає, що прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявляє, що уряд має намір розробити у 2023 році Соціальний кодекс України.

«На 2023 рік плануємо й надалі адаптувати соціальну підтримку до воєнних та післявоєнних умов. Є амбіції розробити та сприяти схваленню Соціального кодексу України», – сказав Шмигаль на засіданні уряду у вівторок.

За словами прем'єра, він охоплюватиме всі соціальні компоненти з урахуванням філософії адресності та подолання складних життєвих обставин людини.

«У пенсійній сфері плануємо розвивати накопичувальну пенсію. Дуже важливо дати можливість українцям уже у молодому віці подбати про свою старість», – додав він.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»