• Посилання скопійовано

ПриватБанк розпочинає виплати фінансової допомоги від чеської гуманітарної організації «Людина в біді»

Українці, що постраждали від війни, зможуть отримати допомогу від чеської гуманітарної організації «Людина в біді» через ПриватБанк

ПриватБанк розпочинає виплати фінансової допомоги від чеської гуманітарної організації «Людина в біді»

ПриватБанк розпочинає виплати фінансової допомоги від чеської гуманітарної організації «Людина в біді». Програма багатоцільової грошової допомоги охоплює вимушено переміщених осіб із зони бойових дій, осіб, які втратили або у яких пошкоджено житло, осіб, які проживають поблизу лінії фронту та осіб, які надають прихисток для ВПО.

Сума допомоги становить 2220 грн на одну особу і надаватиметься одним траншем протягом трьох місяців до липня 2023 року. Виплату допомоги здійснюватимуть  на банківську картку, зареєстровану в Мінсоцполітики через платіжну систему PrivatMoney.

Якщо зареєстрованої банківської картки немає або неправильно зазначено її реквізити, клієнт отримає смс повідомлення з контрольним номером переказу PrivatMoney. Допомогу через платіжну систему PrivatMoney з контрольним номером можна отримати у Приват24, ТСО, банкоматі у відділенні ПриватБанку чи за телефоном 3700 – на картку ПриватБанку.

За додатковими питаннями щодо програми можна зателефонувати на гарячу лінію організації «Людина в біді» 0 800 210 174 або написати на електронну пошту hotline.ukr@peopleinneed.net.

Чеська гуманітарна організація «Людина в біді» (People in Need) почала свою роботу в Україні у 2003 році та розгорнула проєкти у 23 областях України з початком повномасштабного вторгнення у лютому 2022 р. «Людина в біді» допомагає постраждалим від війни, надаючи необхідні продовольчі та промислові товари, засоби гігієни, допомагає у відновленні житла, надає психосоціальну підтримку та грошову допомогу.

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»