• Посилання скопійовано

Українцям продовжили безкоштовний роумінг у країнах Європи

Українці, які перебувають у Євросоюзі, зможуть і надалі телефонувати рідним за діючими в Україні тарифами. Загалом 27 вітчизняних і єврооператорів на 6 місяців продовжили дію угоди про доступний роумінг

Українцям продовжили безкоштовний роумінг у країнах Європи

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України розповідає, що українці, які перебувають у Євросоюзі, зможуть і надалі телефонувати рідним за діючими в Україні тарифами. Загалом 27 вітчизняних і європейських операторів мобільного та фіксованого зв’язку на 6 місяців продовжили дію угоди про доступний роумінг. Вони й надалі надаватимуть один одному послуги за зниженими цінами. 

Для його підключення робити нічого не потрібно: послуга вмикається автоматично й поширюється як на дзвінки до України, так і навпаки. Потрібно лише оплачувати свій тарифний пакет (щомісячну абонплату). 

Це стало можливим після останньої зустрічі українських урядовців з єврокомісарами. 

Крім того, європейська сторона підтвердила готовність схвалити оновлений додаток (правила телекомунікаційних послуг) до Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. У майбутньому це дозволить запровадити вільний роумінг на постійній основі.

Джерело: Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»