• Посилання скопійовано

В Україні запустили чат-бот про безоплатні медичні послуги та права пацієнтів

За допомогою сервісу «Календар здорових українців» можна дізнатися, в якому віці варто робити ті чи інші щеплення й обстеження

В Україні запустили чат-бот про безоплатні медичні послуги та права пацієнтів

Мінреінтеграції розповідає, що дізнатися про безоплатні медичні послуги та права пацієнтів відтепер можна у чат-боті.

За допомогою сервісу «Календар здорових українців» можна дізнатися, в якому віці варто робити ті чи інші щеплення й обстеження, які з них наразі є безкоштовними та як їх можна отримати.

Крім того, чат-бот надає персональні рекомендації щодо покращення стану здоров’я та показує найближчі до користувача медичні заклади з необхідними послугами.

Сервіс складається з 5 основних розділів: «Знайомство», «Системи на контролі», «Персональні рекомендації», «Щеплення за календарем і без» і «Де пройти обстеження».

Скористатися чат-ботом можна у месенджерах Telegram і Viber.

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»