• Посилання скопійовано

Минув термін пенсійної картки: які подальші дії?

Українцям пояснили, що робити, якщо минув термін пенсійної картки

Минув термін пенсійної картки: які подальші дії?

В Україні, незважаючи на війну, і далі справно виплачують пенсії. Але затримка з виплатами може статися, якщо у пенсіонера минув термін дії банківської картки, куди надходять гроші. 

Про це розповіли у ГУ Пенсійного фонду України (ПФУ) у Донецькій області.

Зазначається, що багато банків автоматично продовжують роботу карток на час воєнного стану. Але це питання краще заздалегідь з’ясувати безпосередньо у фінансовій установі.

Зазвичай банківські установи самі попереджають про це через повідомлення SMS або через інтернет-банкінг. Перевірити цю інформацію можна на сайті потрібного банку або зателефонувавши на гарячу лінію.

А якщо після закінчення терміну картку таки було заблоковано, – потрібно відвідати відділення банку та перевипустити картку.

«Всі пенсійні виплати і далі надходитимуть на рахунок одержувача, а скористатися ними він зможе після отримання нової картки», – йдеться у повідомленні.

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»