• Посилання скопійовано

Продовжують роботу грантові програми для організацій, які працюють з ВПО

Фонд Східна Європа оголошує конкурс грантів для організацій, що надають комплексну підтримку внутрішньо переміщеним особам. Вона спрямована на підтримку організацій, що вивчають безпосередні потреби громадян

Продовжують роботу грантові програми для організацій, які працюють з ВПО

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України пропонує добірку діючих програм:

Фонд Східна Європа оголошує конкурс грантів для організацій, що надають комплексну підтримку внутрішньо переміщеним особам та громадам, котрі їх приймають в умовах війни.

Докладніше про участь у грантовій програмі за посиланням.

Грант у межах Програми сприяння громадській активності «Долучайся!». Вона спрямована на підтримку організацій, що вивчають безпосередні потреби громадян, зокрема ВПО, та сприяють у їх вирішенні.

Дізнатися більше про програму можна за посиланням.

Проєкт «Підтримка організацій громадянського суспільства (ОГС) в Україні» спрямований на грантову підтримку ОГС, які опинилися у скрутній ситуації через повномасштабну агресію.

Докладніше з умовами програми можна ознайомитися за посиланням.

Джерело: Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»