• Посилання скопійовано

Як пенсіонерам отримувати виплати за кордоном: нововведення від Уряду

Уряд передбачив можливість виплати пенсій українцям, які тимчасово проживають за кордоном, шляхом міжнародного переказу через Укрпошту. Пенсіонери, які знайшли прихисток за кордоном, зможуть отримувати пенсію міжнародними переказами

Як пенсіонерам отримувати виплати за кордоном: нововведення від Уряду

Мінреінтеграції у своєму телеграм-каналі розповідає, що пенсіонери, які знайшли прихисток за кордоном, зможуть отримувати пенсію міжнародними переказами.

Уряд передбачив можливість виплати пенсій українцям, які тимчасово проживають за кордоном, міжнародними переказами через Укрпошту.

Постанову було розроблено Мінсоцполітики за результатами нарад з обговорення проблемних питань українських громадян, які знайшли тимчасовий прихисток у Польщі. Вони проходять під головуванням Віцепрем’єрки Ірини Верещук.

Йдеться про відновлення виплат для українських громадян за кордоном, які в Україні отримували пенсію у готівковій формі.

Відтепер виплати можна буде отримувати у відділенні пошти за кордоном (за наявності технічної можливості в АТ «Укрпошта» здійснювати переказ коштів у країну перебування).

Вказана категорія пенсіонерів за кордоном зможе відновити отримання пенсії шляхом надсилання заяви поштою в порядку, визначеному Пенсійним фондом України.

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»