• Посилання скопійовано

Коли буде продовжено надання субсидій на неопалювальний період?

Житлову субсидію на наступний період буде призначено на підставі нової заяви та декларації домогосподарствам, до складу яких входять: ВПО; особи, які орендують житло; особи, які зверталися за призначенням субсидії на придбання газу та палива

Коли буде продовжено надання субсидій на неопалювальний період?

З травня 2023 року Пенсійний фонд України призначить житлові субсидії на неопалювальний період для більшості домогосподарств, які отримували житлову субсидію у попередньому опалювальному періоді.

Водночас житлову субсидію на наступний період буде призначено на підставі нової заяви та декларації домогосподарствам, до складу яких входять: внутрішньо переміщені особи; особи, які орендують житлове приміщення для проживання; особи, які зверталися за призначенням житлової субсидії на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива.

Також звернутися за продовженням житлової субсидії потрібно, якщо не всі зареєстровані в домогосподарстві особи проживають за місцем реєстрації. 

Житлові субсидії на наступний період буде призначено на підставі отриманої шляхом обміну інформації від організацій – надавачів послуг, зокрема про забезпеченість громадян житлово-комунальними послугами за встановленими цінами, тарифами і розміром внесків/платежів на управління багатоквартирним будинком та комунальні послуги.

За відсутності необхідної інформації житлова субсидія на такі послуги не призначатиметься.

Джерело: Пенсійний фонд України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»