• Посилання скопійовано

Укрпошта оновила сервіс переадресації посилок: що зміниться?

Для клієнтів «Укрпошти» оновили сервіс переадресації відправлень, що діє для відправлення «Укрпошта Експрес», «Укрпошта Стандарт» та «Укрпошта Документи», оформлених як онлайн через особистий кабінет, так і безпосередньо у відділеннях

Укрпошта оновила сервіс переадресації посилок: що зміниться?

Відтепер в Укрпошті доступний оновлений сервіс переадресації відправлень. Послуга переадресації діє для відправлень «Укрпошта Експрес», «Укрпошта Стандарт» та «Укрпошта Документи», оформлених як онлайн через особистий кабінет, так і безпосередньо у відділеннях.

Вартість переадресації – всього 50 грн, що оплачуються під час отримання відправлення у відділенні кінцевої доставки посилки. У майбутньому буде допрацьовано опцію оплати вартості переадресації онлайн на сайті Укрпошти, і тоді це зможе робити не лише одержувач, але і відправник.

Подати заяву на переадресацію можна на сайті Укрпошти в розділі Послуги / Переадресація відправлення

Для подання заяви необхідно ввести трек-номер відправлення, індекс відділення для переадресації та номер телефону одержувача поштового відправлення.

Укрпошта стає доступнішою та простішою у взаємодії для клієнтів. У 2023 році планується запровадження низки ініціатив, спрямованих на скорочення термінів доставки, а також спрощення процесів обслуговування як корпоративних, так і роздрібних клієнтів. Зокрема, Укрпошта оголосила про запуск автоматизованих сортувальних ліній, які дозволять обробляти у 8 разів більше відправлень.

Джерело: УКРПОШТА

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»