• Посилання скопійовано

Комітет ВРУ рекомендував прийняти закони через скасування карантину у зв'язку із COVID-19

Комітет ВРУ рекомендував прийняти у І читанні законопроєкт №9405 про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України у зв'язку із завершенням карантину через COVID-19

Комітет ВРУ рекомендував прийняти закони через скасування карантину у зв'язку із COVID-19

Раніше ми писали про появу законопроєкту №9405 про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України у зв'язку із завершенням карантину, встановленого з метою запобігання поширенню на території України COVID-19.

А сьогодні, 27 червня, на своєму засіданні Комітет з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування рекомендував ВРУ прийняти за основу урядовий проєкт Закону «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України у зв'язку із завершенням карантину, встановленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (реєстр. №9405 від 20.06.2023). Про це повідомив Тарас Мельничук у своєму Телеграм-каналі.

Законопроєктом пропонується:

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»