• Посилання скопійовано

Розширено перелік видів діяльності нотаріусів

Наказом Мінʼюсту змінено перелік видів діяльності, яку можуть здійснювати нотаріуси. Додано можливість виконання нотаріусами функції медіатора

Розширено перелік видів діяльності нотаріусів

Нотаріальна палата повідомляє, що Наказом Міністерства юстиції України від 02 серпня 2023 року № 2765/5 «Про внесення змін до Правил професійної етики нотаріусів України» внесено зміни до абзацу другого розділу ХІІІ «Діяльність, несумісна з професією нотаріуса» – доповнено перелік видів діяльності (оплачуваної роботи), яку може здійснювати нотаріус.

Внесені зміни повністю відповідають змінам, внесеним до частини четвертої статті 3 Закону України «Про нотаріат», а саме:

Джерело: Нотаріальна Палата України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»