• Посилання скопійовано

Нардепи хочуть скасувати заочну форму навчання, але з альтернативою

Згідно з текстом законопроєкту, з 2024 року не буде проводитись набір абітурієнтів для здобуття ступенів бакалавра та магістра у рамках вечірньої та заочної форм навчання

Нардепи хочуть скасувати заочну форму навчання, але з альтернативою

До Верховної Ради України внесли законопроєкт, який передбачає скасування заочної форми навчання. Як альтернативу хочуть запропонувати дистанційну форму.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на відповідний документ.

Згідно з текстом законопроєкту, з 2024 року не буде проводитись набір абітурієнтів для здобуття ступенів бакалавра та магістра у рамках вечірньої та заочної форм навчання.

У пояснювальній записці до документа уточнюють, що такий крок можна ввести, враховуючи досвід використання дистанційних технологій навчання.

Замість «заочки» народні депутати пропонують орієнтувати навчальні заклади на розвиток дистанційної форми здобуття вищої освіти.

Пропозиції вже передали на розгляд Комітету Ради з питань освіти, науки та інновацій.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»