• Посилання скопійовано

Діти за кордоном можуть вчитися онлайн: перелік шкіл для українознавчого компонента

Українські школярі, які наразі перебувають за кордоном і вчаться у тамтешніх школах, можуть дистанційно вивчати предмети українознавчого компонента. Для цього МОН видало відповідний наказ

Діти за кордоном можуть вчитися онлайн: перелік шкіл для українознавчого компонента

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України розповідає, що українські школярі, які наразі перебувають за кордоном і вчаться у тамтешніх школах, можуть дистанційно вивчати предмети українознавчого компонента. Для цього Міністерство освіти і науки видало відповідний наказ. Ним визначені 84 заклади освіти в різних регіонах України, які проводитимуть таке навчання.

Йдеться про суто українські предмети, які в іноземних школах не викладають: українська мова, література, історія України тощо. Це допоможе учням уникнути подвійного навантаження від паралельного навчання. До того ж після повернення додому їм не доведеться наздоганяти освітню програму.

Для вивчення таких предметів учнів тимчасово переведуть до спеціально сформованих класів. Їхнім батькам потрібно лише звернутися за телефонами, вказаними у цьому посиланні. Після повернення на Батьківщину вони знову зможуть продовжити навчання у своїх школах.

Джерело: Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»