• Посилання скопійовано

Google додав реакції-емодзі на е-листи в Gmail

Google почав розгортати цю функцію на пристроях Android. Ті користувачі, які вже отримали до неї доступ, можуть побачити значок смайлика внизу електронного листа

Google додав реакції-емодзі на е-листи в Gmail

Економічна правда, з посиланням на  Engadgetрозповідає, що Google оновив електронну пошту Gmail, додавши до неї можливість швидкого реагування на листи за допомогою емодзі.

«Технологічний гігант запустив емодзі-реакції для Gmail – і так, це означає, що ви зможете реагувати на електронні листи так само, як на миттєві повідомлення», – йдеться в повідомленні.

Google почав розгортати цю функцію на пристроях Android. Ті користувачі, які вже отримали до неї доступ, можуть побачити значок смайлика внизу електронного листа, коли його відкривають у програмі. 

Щоб відкрити меню емодзі, треба торкнутися піктограми. Реакція кожного відображатиметься біля значка, а деякі з них матимуть власні короткі анімації. 

Наразі доступ до емодзі матимуть лише користувачі пристроїв на Android. Функція з’явиться на пристроях iOS та інтернеті протягом наступних кількох місяців.

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»