• Посилання скопійовано

У Приват24 зʼявився сервіс керування страховками

ПриватБанк розширює можливості сервісу страхування. Тепер клієнти, які придбали страхові поліси за допомогою банку, зможуть керувати ними безпосередньо через Приват24

У Приват24 зʼявився сервіс керування страховками

ПриватБанк у своєму Телеграм-каналі розповідає про запуск сервісу керування страховками через Приват24.

ПриватБанк розширює можливості сервісу страхування – відтепер клієнти, які придбали страхові поліси за допомогою банку, зможуть керувати полісами безпосередньо через мобільний додаток чи вебверсію Приват24.

Новий функціонал робить швидкою та зручною комунікацію зі страховою компанією – прямо у Приват24 можна онлайн заявити про страховий випадок, надати необхідні документи та отримати компенсацію від страхової компанії. Також у Приват24 оновлюватиметься інформація про кожен крок розгляду заяви страховою компанію.

На сьогодні онлайн-врегулювання у Приват24 є доступним за основними видами страхування майна, здоровʼя, а також страхування кредитного ліміту, комунальних платежів та страхування від шахрайства.

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»