• Посилання скопійовано

Настрої малого та середнього бізнесу в Україні: щорічне опитування

Другий рік поспіль український бізнес працює в умовах повномасштабного вторгнення. За цей час підприємці встигли адаптуватися до викликів. Тож ми прагнемо дослідити, як змінилися їхні настрої та прогнози

Настрої малого та середнього бізнесу в Україні: щорічне опитування

Міністерство цифрової трансформації України розповідає, що стартує нова хвиля щорічного дослідження настроїв підприємців в Україні – Індекс настроїв малого бізнесу. 

Другий рік поспіль український бізнес працює в умовах повномасштабного вторгнення. За цей час підприємці встигли адаптуватися до викликів. Тож ми прагнемо дослідити, як змінилися їхні настрої та прогнози.

Для українських підприємців це можливість поділитися станом справ у компанії, оцінити економічну ситуацію та доступність фінансування. Крім того, розповісти про плани, перспективи розвитку й потреби бізнесу. 

Підприємці можуть долучитися до опитування за посиланням до 31 грудня 2023 року. Опитування займе всього 5–10 хв вашого часу. 

Опитування проводиться Європейською Бізнес Асоціацією разом з OLX Україна та ПриватБанком за підтримки Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту й національного проєкту Дія.Бізнес.

Дослідження Індексу настроїв малого та середнього бізнесу проводиться в межах проєкту Unlimit Ukraine сьомий рік поспіль.

Джерело: Міністерство та Комітет цифрової трансформації України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»