• Посилання скопійовано

Увага! Нова кіберзагроза: зафіксовано масове розповсюдження небезпечних електронних листів!

Зафіксовано масове розповсюдження електронних листів з тематикою "Заборгованості за договором Київстар" та "Запит СБУ" із вкладеннями. Такі листи треба видаляти одразу, не відкриваючи!

Увага! Нова кіберзагроза: зафіксовано масове розповсюдження небезпечних електронних листів!

Увага!!!

Урядовою командою реагування на комп'ютерні надзвичайні події України CERT-UA 21.12.2023 зафіксовано масове розповсюдження електронних листів з тематикою "Заборгованості за договором Київстар" та вкладенням у вигляді архіву "Заборгованість абонента.zip"

Окрім того, зафіксовано розповсюдження листів з темою "Запит СБУ" та вкладенням у вигляді архіву "Документи.zip", що містить захищений паролем та розділений на 3 частини RAR-архів "Запит.rar".

Такі листи треба видаляти відразу, не відкриваючи.

Докладніше - на cert.gov.ua.

Джерело: CERT-UA

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»