• Посилання скопійовано

Пільги на оплату комунальних послуг продовжать автоматично

За інформацією ПФУ, пільговикам, яким пільги надаються залежно від доходів, право на виплати у 2024 році буде визначено автоматично. Докладніше про це - у новині

Пільги на оплату комунальних послуг продовжать автоматично

Пільговим категоріям населення, яким пільги надаються залежно від доходів, право на виплати у 2024 році буде визначено автоматично.

Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба Пенсійного фонду.

Так,  пільговиків, які протягом минулого року одержували пільгу з урахуванням доходу, право на виплату закінчилось 31 грудня 2023 року.

Із січня 2024 року право на отримання пільг з оплати житлово-комунальних послуг буде визначено органами Пенсійного фонду України відповідно до доходів, які були отримані сім’єю пільговика за період з липня по грудень 2023 року.

Джерело: Пенсійний фонд України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»