• Посилання скопійовано

Підприємництво з жіночим обличчям: 56% ФОПів, що мають рахунок у ПриватБанку, – це жінки

За даними статистики ПриватБанку, який обслуговує понад 60% українських підприємців, більше половини ФОПів, які мають рахунок у банку та активно ведуть бізнес, – це жінки

Підприємництво з жіночим обличчям: 56% ФОПів, що мають рахунок у ПриватБанку, – це жінки

Для українських жінок немає нічого неможливого. Щодня вони доводять це своїми рішеннями, ідеями та діями. Відкривають бізнеси, захищають країну, продовжують свій унікальний шлях та досягають нових вершин.

За даними статистики ПриватБанку, який обслуговує понад 60% українських підприємців, більше половини ФОПів, які мають рахунок у банку та активно ведуть бізнес, – це жінки. Майже половина активних жінок-підприємців, що мають рахунок у ПриватБанку, віком від 30 до 45 років - з Київської, Львівської, Дніпропетровської, Одеської, Харківської областей.

Найчастіше жінки відкривають та розширюють бізнес у сфері роздрібної та оптової торгівлі, ІТ, бухгалтерських та аудиторських послуг, ресторанному бізнесі, сферах культури та освіти. Серед банківських послуг, якими найчастіше користуються жінки-підприємці: мобільний банкінг «Приват24 для бізнесу», еквайринг та додаток для приймання безготівкових платежів зі смартфону «Термінал», корпоративні картки та хмарний КЕП SmartID.

Захоплюємося та пишаємося вашою силою, відданістю та цілеспрямованістю!

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»