• Посилання скопійовано

єВідновлення: держава виплатила 4 млрд грн на ремонт пошкоджених внаслідок війни домівок

Понад 43 тисячі українців отримали ці кошти в рамках державної допомоги на ремонти – єВідновлення. Усього звернулося трохи більше 78,5 тисячі людей. Найбільше заяв – з Харківської, Київської, Донецької, Миколаївської та Херсонської областей

єВідновлення: держава виплатила 4 млрд грн на ремонт пошкоджених внаслідок війни домівок

Міністерство відновлення розповідає, що понад 43 тисячі українців отримали ці кошти в рамках державної допомоги на ремонти – єВідновлення.

Усього звернулося трохи більше 78,5 тисячі людей. Найбільше заяв – з Харківської, Київської, Донецької, Миколаївської та Херсонської областей.

Державну компенсацію за повністю знищене житло – житлові сертифікати – отримали вже 4250 українців, а 1260 з них вже придбали нове житло. Середня сума одного житлового сертифіката – 1.8 млн. За цим типом державної допомоги найбільше людей звернулося з Харківської, Київської, Миколаївською, Чернігівської та Донецької областей.

Послугу єВідновлення розроблено Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури спільно з Міністерством цифрової трансформації за підтримки проєкту USAID / UK aid «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/ TAPAS».

Джерело: Міністерство інфраструктури

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»