• Посилання скопійовано

Освітні документи тепер у застосунку Дія: як скористатися сервісом?

Додавати документи вручну не потрібно – вони підтягнуться в Дію автоматично, якщо інформація про вашу освіту є в Єдиній державній електронній базі з питань освіти (ЄДЕБО)

Освітні документи тепер у застосунку Дія: як скористатися сервісом?

Цифровізуємо підприємництво. Дія у своєму Телеграм-каналі відповідає на поширені запитання про автоматичні послуги для ФОПів.

За хвилини українці реєструють бізнес, змінюють дані про ФОПа чи припиняють діяльність автоматично, без участі державного реєстратора. Бо втілювати мрії легше, коли є Дія.

Тож поширені запитання про сервіси для ФОПів – у галереї. Гортайте.

Цифровізуємо, щоб клік – і створили омріяний бізнес.

Послуги для підприємців розроблено Мінцифрою спільно з Міністерством юстиції України за підтримки Програми EGAP, що впроваджується Фондом Східна Європа за підтримки Швейцарії.

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»