• Посилання скопійовано

Які документи потрібні студентам-чоловікам для виїзду за кордон?

Через ухвалене рішення Уряду, яке дозволяє студентам-чоловікам віком від 18 до 22 років перетинати кордон, ДПСУ оприлюднила інформацію щодо необхідних документів для перетину кордону

Які документи потрібні студентам-чоловікам для виїзду за кордон?

Уряд ухвалив рішення, що дозволяє студентам-чоловікам віком від 18 до 22 років брати участь у програмах освітньої академічної мобільності не довше одного семестру. Здобувачі ступеня вищої освіти бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямування) мають навчатися на денній формі навчання. Про це повідомила ДПСУ у своєму Телеграм-каналі.

Необхідні документи для перетину кордону:

  • Довідка від закладу вищої освіти України щодо направлення учасника програми академічної мобільності для навчання в іноземному закладі освіти із зазначенням: підстави співробітництва; строку навчального семестру за кордоном; відсутність за результатами двох останніх семестрів (півріч) негативних оцінок і фактів перескладання заліків і екзаменів; підтвердження рівня знання мови викладання в іноземному закладі освіти;
  • копія договору академічної мобільності;
  • е-квиток студента;
  • військово-облікові документи з позначками районного, міського ТЦК та соціальної підтримки.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»