• Посилання скопійовано

Субсідія на оплату комунальних послуг членам сім'ї учасників війни

Учаснику війни пільга на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу надається в розмірі 50% знижки, якщо середньомісячний сукупний дохід сім’ї на одну людину не перевищує 4 240 грн

Субсідія на оплату комунальних послуг членам сім'ї учасників війни

Я - пенсіонерка та мій син - учасник війни проживаємо за однією адресою. Чи маю я право на пільгу з оплати житлово-комунальних послуг?

Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області надає відповідь: так, маєте, але за певних умов.

Учаснику війни пільга на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу надається в розмірі 50 % знижки, якщо середньомісячний сукупний дохід сім’ї пільговика в розрахунку на одну людину не перевищує величини доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу (у 2024 році – 4 240 грн).

Непрацездатні батьки належать до членів сім’ї пільговика, яким надається пільга.

Корисні посилання на найпоширеніші запитання щодо субсидій дивіться ТУТ.

Заяву на призначення пільги можна подати онлайн – через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України. Докладніше – за посиланням.

Джерело: Пенсійний фонд України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»