• Посилання скопійовано

Запрацював новий інформаційний ресурс для внутрішніх переселенців

Метою створення цього ресурсу є покращення співпраці служби зайнятості, недержавних організацій та громадських об’єднань у наданні допомоги внутрішнім переселенцям, а також – інформування ВПО щодо проєктів підтримки, які діють у регіоні їх проживання

Запрацював новий інформаційний ресурс для внутрішніх переселенців

Державна служба зайнятості розповідає, що з початком воєнних дій на території України значна кількість громадян була змушена були покинути свої домівки. На новому місці проживання перед людьми постає велика кількість проблем, однією з найбільш важливих залишається проблема працевлаштування.

Питання щодо надання допомоги внутрішньо переміщеним особам знаходяться на особливому контролі як Уряду, так і Державної служби зайнятості. Для цього службою зайнятості запроваджено комплекс послуг, які включають не тільки допомогу в пошуку роботи, але й професійне навчання, надання ваучерів та грантів на створення власної справи тощо.

Більш докладно про всі послуги служби для внутрішніх переселенців можна дізнатися тут.

Також службою зайнятості у співпраці з громадськими організаціями створено додатковий ресурс з інформування внутрішньо переміщених осіб щодо послуг, зокрема з працевлаштування, які надаються ВПО недержавними та громадськими організаціями. Інформація на ньому оновлюватиметься в онлайн режимі.

Метою створення цього ресурсу є покращення співпраці служби зайнятості, недержавних організацій та громадських об’єднань у наданні допомоги внутрішнім переселенцям, а також – інформування ВПО щодо проєктів підтримки, які діють у регіоні їх проживання.

Джерело: Державна служба зайнятості

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»