• Посилання скопійовано

Затверджено порядок ведення держреєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів

Порядок встановлює процедури збирання, зберігання, обробки та використання відомостей Єдиного держреєстру, а також перевірки дійсності військово-облікових документів консульствами, уточнення персональних даних військовозобов’язаних та резервістів

Затверджено порядок ведення держреєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів

10 травня 2024 року Кабмін затвердив Порядок ведення Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів. Про це повідомив Т. Мельничук.

Порядок встановлює процедури збирання, зберігання, обробки та використання відомостей Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів, а також визначає порядок перевірки дійсності військово-облікових документів консульськими посадовими особами закордонних дипломатичних установ України, уточнення персональних даних військовозобов’язаних та резервістів.

Також врегульовано організацію інформаційної взаємодії Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів з інформаційно-комунікаційними системами, реєстрами (у тому числі публічними), базами (банками) даних центральних органів виконавчою влади, визначених у статті 14 Закону «Про Єдиний державний реєстр призовників, військовозобов’язаних та резервістів».

Крім того, визначено порядок електронної ідентифікації в електронних кабінетах, перелік відомостей, що відображаються в них, а також перелік послуг, які надаються призовнику, військовозобов’язаному, резервісту через електронні кабінети.

Поки що текст документа не оприлюднений. Про його появу повідомимо додатково.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»