• Посилання скопійовано

У Києві з 18 травня ЦНАПи прийматимуть військовозобов'язаних для оновлення даних

Військовозобов'язані у Києві зможуть оновити облікові дані через центри надання адмінпослуг. Зокрема, з 18 травня з 9 до 18 години всі ЦНАПи міста Києва готові приймати військовозобов'язаних для того, щоб вони могли оновити свої дані

У Києві з 18 травня ЦНАПи прийматимуть військовозобов'язаних для оновлення даних

Військовозобов'язані у Києві зможуть оновити облікові дані через центри надання адмінпослуг. У столиці до системи обліку підключено 300 адміністраторів ЦНАПів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на директорку департаменту ЦНАП у Києві Наталію Шамрай в ефірі «Київ 24».

«Завтра з 9 до 18 години всі ЦНАПи міста Київ готові приймати військовозобов'язаних для того, щоб вони могли оновити свої дані», – сказала вона.

За словами директорки, центри надання адмінпослуг підключені до відповідної системи. Військовозобов'язані для уточнення військово-облікових даних повинні мати з собою документи, які посвідчують особу, військовий квиток або приписне посвідчення.

«Якщо система певним чином не буде пропускати за якихось причин, тоді будемо з'ясовувати і вирішувати питання, куди звернутися. Ми всі підключені, у місті Києві підключено майже 300 адміністраторів ЦНАПів», – додала вона.

 

Оновлення даних військовозобов'язаних

Нагадаємо, 18 травня набрав чинності новий закон про мобілізацію. Серед іншого він передбачає, що всі військовозобов'язані повинні оновити свої облікові дані протягом 60 днів.

Згідно з новим законом, уточнити військово-облікові дані можна у ТЦК, центрах надання адміністративних послуг та електронному кабінеті призовника.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»