• Посилання скопійовано

Як студентам отримати довідку для відстрочки від мобілізації?

Заклади освіти тепер мають можливість формувати довідки про здобувача освіти за даними ЄДЕБО. Для отримання довідки студенти мають звернутися до вишу, де вони навчаються

Як студентам отримати довідку для відстрочки від мобілізації?

Міністерство освіти і науки України розповідає, що заклади освіти тепер мають можливість формувати довідки про здобувача освіти за даними ЄДЕБО відповідно до форми, визначеної додатком 9 до Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період. Цю можливість реалізовано ДП «Інфоресурс» за участі МОН з 3 червня 2024 року.

Для отримання довідки студентам денної або дуальної форми навчання необхідно звернутися до свого закладу освіти.

Перевірити достовірність довідки можна на сайті ЄДЕБО info.edbo.gov.ua, вказавши її номер та РНОКПП здобувача освіти або скориставшись QR-кодом, вказаним на виданій довідці.

Наголошуємо, що у формі довідки зазначено, чи поточне здобуття освіти не порушує послідовності, визначеної ч. 2 ст. 10 Закону України «Про освіту»

Докладний алгоритм визначення такої послідовності був розісланий у всі заклади професійної, вищої, фахової передвищої освіти.

Джерело: Міністерство освіти і науки України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»