• Посилання скопійовано

Уряд затвердив Порядок ведення Єдиного туристичного реєстру

Реєстр створюється для забезпечення рівних можливостей на ринку туристичних послуг та надання суб'єктам господарювання, державним органам, органам місцевого самоврядування

Уряд затвердив Порядок ведення Єдиного туристичного реєстру

Уряд на своєму засіданні 28 червня затвердив Порядок ведення Єдиного туристичного реєстру. Про це повідомив Мельничук у своєму Телеграм-каналі.

Порядок визначає процедуру ведення Єдиного туристичного реєстру, його структуру, функціонування, адміністрування, процедуру формування і внесення інформації про суб'єктів туристичної діяльності, електронну (технічну та інформаційну) взаємодію між публічними електронними реєстрами, іншими електронними інформаційними ресурсами та автоматизованими системами, а також оприлюднення інформації.

Реєстр створюється для забезпечення рівних можливостей на ринку туристичних послуг та надання суб'єктам господарювання, державним органам, органам місцевого самоврядування, а також іншим особам достовірної інформації про субʼєктів туристичної діяльності та об'єкти туристичної інфраструктури.

Єдиний туристичний реєстр повинен запрацювати з 1 січня 2025 року.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»