• Посилання скопійовано

Міноборони оприлюднило інструкцію щодо генерації копії військово-облікового документа в «Резерв+»

Першим кроком слід увійти до застосунку й оновити дані. Далі користувач отримає документ із QR-кодом. Після цього потрібно натиснути три крапки біля документа. Обрати «Завантажити PDF». Зберегти PDF-файл

Міноборони оприлюднило інструкцію щодо генерації копії військово-облікового документа в «Резерв+»

Міноборони у своєму Телеграм-каналі підкреслили, що копію військово-облікового документа можна за кілька кліків згенерувати у застосунку Резерв+. Розповідаємо на інфографіці, як це зробити.

З 18 червня військово-обліковий документ у Резерв+ отримав таку саму юридичну силу, як і паперовий військовий квиток чи тимчасове посвідчення.

Фахівці Міноборони підкреслили, що його копію можна використовувати у всіх ситуаціях, де це необхідно. Наприклад, при прийнятті на роботу або отриманні послуг у ЦНАПі.

 

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»