• Посилання скопійовано

Зʼявилися нові гранти для малого та середнього бізнесу

Програма поширюється у м. Києві, Київській та Дніпропетровській областях для місцевого або релокованого бізнесу, що постраждав від війни та потребує коштів

Зʼявилися нові гранти для малого та середнього бізнесу

Южаніна у своєму пості у Телеграм-каналі підкреслила, що Міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps спільно з партнерською організацією ГО ”Вест Юкрейн Діджитал” починає другу фазу Програми підтримки економічної стійкості України. Вона допомагає відновити бізнес-діяльність та/або розширити малий та середній бізнес, що постраждав від війни.

Програма поширюється у м. Києві, Київській та Дніпропетровській областях для місцевого або релокованого бізнесу, що постраждав від війни та потребує коштів для відновлення, переорієнтації чи розширення своєї діяльності.

Середній розмір фінансової допомоги становить 20 000 доларів США у гривневому еквіваленті за актуальним курсом НБУ, що надається на придбання виробничих основних засобів.

Умови участі у програмі:

  • офіційна реєстрація та відсутність юридичних і правових перешкод для підприємницької діяльності згідно з вимогами українського законодавства;
  • створення або збереження мінімум трьох робочих місць для ВПО або постраждалого населення;
  • інвестиція власних коштів до 50% від суми фінансової допомоги.

Відбір учасників здійснюватиметься на конкурсній основі.

Ознайомитися з програмою докладніше можна за посиланням.

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»