• Посилання скопійовано

Уряд продовжив виплати державної допомоги для найбільш вразливих категорій ВПО

Виплати будуть продовжені внутрішньо переміщеним особам, які нині отримують державну допомогу на проживання відповідно до визначених раніше категорій вразливості

Уряд продовжив виплати державної допомоги для найбільш вразливих категорій ВПО

Мінреінтеграції повідомляє, що 30 серпня відповідні зміни були внесені Урядом до Постанови КМУ від 20.03.2022 №332 «Деякі питання виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам». Ними передбачається продовження виплат на наступний шестимісячний період для особливо вразливих категорій ВПО.  

Таким чином, виплати будуть продовжені внутрішньо переміщеним особам, які нині отримують державну допомогу на проживання відповідно до визначених раніше категорій вразливості.

Метою ухваленої постанови є забезпечення фінансовою підтримкою найбільш вразливих категорій ВПО.

Проєкт відповідного акта було розроблено Мінсоцполітики. Він був напрацьований за результатами обговорень під час засідань Коордштабу з питань ВПО під головуванням віцепрем’єр-міністерки Ірини Верещук.

Джерело: Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»