• Посилання скопійовано

ВРУ підтримала в цілому заборону мобілізації осіб до 25 років

9 жовтня ВРУ прийняла у ІІ читанні і в цілому законопроєкт №11379-д про внесення змін до деяких законів України щодо проходження військової служби під час мобілізації особами, які не досягли 25-річного віку

ВРУ підтримала в цілому заборону мобілізації осіб до 25 років

Верховна Рада України 311 голосами прийняла у другому читанні і в цілому проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо проходження військової служби під час мобілізації особами, які не досягли 25-річного віку (реєстр. №11379-д).

Мета Закону – надання відстрочки від призову на військову служби під час мобілізації військовозобов’язаним до 25-річного віку, які були визнані обмежено придатними за станом здоров'я у воєнний час до червня 2024 року, в разі визнання їх придатними до військової служби та звільнення з військової служби військовослужбовців, які проходять військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період з числа осіб, які перебували на військовому обліку військовозобов’язаних як такі, що за станом здоров’я визнані непридатними до військової служби в мирний час, обмежено придатними у воєнний час, та які не досягли 25-річного віку.

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»

Подарунки та знижки з нагоди свята

Приєднуюсь